God jul och gott nytt år!

Flyg över snötäckta bild ger julkänsla!

Under 2017 har vi haft besök av strax över 128 000 användare. Det vanligaste landet var inte helt otippat Sverige, men vi hälsade 2.3% av besökarna välkomna från Finland. I 52.7% av fallen var besökaren av manligt kön och i 47.3% av fallen var besökaren av kvinnligt kön.

Omvandla enhet vanligast

Den allra mest besökta sidan med 12.4% av besöken är genomgången av hur vi konverterar km/h till m/s och tvärtom. Någon procentenhet efter kommer genomgången av acceleration.

Genomgång av km/h till m/s

Apple iPhone leder mobilligan

Den vanligaste mobila enheten som användes var Apple iPhone med lite mer än 50 000 besök, följd av Apple iPad och därefter olika modeller av Samsung Galaxy S-serien.

Lugnast på lördagar

Det finns en specifik dag som sticker ut i statistiken. Vi överlåter till läsaren att identifiera vilka dagar nedan som möjligtvis kan vara lördagar.

Fysikguiden.se har mindre besökare på lördagar än andra dagar.

På lördagar gör man annat än att räkna fysik.

Till och med midsommarafton lockade fler besökare än lördagen den 22 juli som var absolut lugnast på hela 2017. Den allra stressigaste dagen för servern var torsdagen den 12 oktober.

Roligast sökfras

En imaginär medalj för roligast sökning tilldelas den personen som sökte på Robert kycklingben. Tyvärr kunde vi inte leverera något resultat för denna fras.

Med detta önskar vi alla en god jul och ett gott nytt år!